Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Over Gustocamp

Over Gustocamp

Gustocamp... de smaak van luxe kamperen!

Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte bungalowtenten en mobilhomes op topcampings in Oostenrijk en Italië... voor een aantrekkelijke prijs! Met 15 jaar ervaring in het organiseren van luxe kampeervakanties weten wij precies wat nodig is om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Gusto staat voor (goede) smaak en dat is nu juist wat wij u bieden...

Uw persoonlijke smaak
Verandering van spijs doet eten. En dat geldt ook voor uw vakantie. Daarom biedt Gustocamp verschillende campings in verschillende gebieden. Naar ieders smaak... voor elk wat wils. Wilt u graag met de familie een mountainbiketocht maken? Het liefst de vakantie aan het strand doorbrengen? Of geniet u het meest van natuur en cultuur? De topcampings van Gustocamp zijn geselecteerd op hun goede ligging, uitgebreide faciliteiten en een variatie aan vermaak en activiteiten voor het hele gezin. Terwijl u volledig tot rust komt, zullen uw kinderen zich geen moment vervelen.

Goede smaak
Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met een goede smaak. Uw accommodatie op de camping is dan ook van hoge kwaliteit, doordacht ingericht en voorzien van een complete inventaris... van een wasdroogrek tot en met een kurkentrekker. U hoeft geen luchtbed op te pompen of op een slaapmatje te slapen. U slaapt heerlijk op een goed, stevig bed met polyether matras. Ook aan de jongste kampeerders is gedacht. U kunt bij Gustocamp een kinderbed, -bad en -stoel huren. Geef dit dan direct bij uw reservering door.
Aan werkelijk alles is gedacht. We durven het bijna geen kamperen meer te noemen!

Smaakmakers
Op iedere Gustocamp-camping staan Nederlandse medewerkers (senioren echtparen) voor u klaar om u bij aankomst op weg te helpen. Zij verwelkomen u met een verfrissend drankje, voorzien u van de benodigde informatie en begeleiden u naar uw accommodatie. Gedurende uw verblijf staan zij u met raad en daad bij, zodat u kunt genieten van een heerlijke, zorgeloze vakantie. Als kleine organisatie kunnen wij u dit nog garanderen! In de receptietent staat een grote mand met spelletjes en leesmateriaal waar u en uw kinderen altijd iets van kunnen lenen. Ook een strijkijzer hoeft u niet van huis mee te nemen.

Privacy Gustocamp