kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Persoonlijke Service

<i>Zowel tijdens de reservering als op de camping, waar onze enthousiaste medewerkers (veelal 55+) je met raad en daad bijstaan, ben je verzekerd van een zeer persoonlijke benadering. Als kleine organisatie kunnen wij dit nog garanderen!</i>
Union Lido - Koos en Giny
Wij zijn Koos en Giny Bos en werken al 8 jaar voor Gustocamp.
8 jaar geleden zijn wij begonnen op camping Pra’ delle Torri en hebben hier 4 jaar gewerkt. Nadat wij 4 jaar op camping Pra’ delle Torri hebben gewerkt, hebben wij 1 jaar op Park Albatros in het prachtige Toscane gewerkt. Na ons seizoen in Toscane zijn wij verhuisd naar camping Tahiti aan de zuid Adriatische kust. Op deze camping hebben wij ook 1 jaar gewerkt. Sinds 2 jaar werken wij op camping Union Lido, vlak bij Venetië. Op deze topcamping beheren wij 48 mobile homes. Het houd ons fit en alert. We spreken Engels en Duits en daar komen we, ook bij de Poolse, Deense en Italiaanse gasten een heel eind mee. We wonen het gehele zomerseizoen in Italië en vinden het heerlijk hier. Op onze vrije dag maken we vaak leuke uitstapjes.
Spiaggia e Mare - Peter en Anita
Hallo, wij zijn Anita en Peter. Na een lange tijd werkzaam geweest te zijn in de commerciële sector, hebben wij het roer omgegooid. Gustocamp is onze nieuwe uitdaging geworden. Een kleine organisatie met vele voordelen als snelle communicatie, flexibiliteit en fijn klantencontact.
Wij zitten in 2021 voor het tweede seizoen op camping Spiaggia e Mare aan de Adriatische kust waar wij 18 stacaravans en 7 tenten beheren.
Ons doel is dat de gasten zich hier gelijk thuis voelen en dat de stacaravans en tenten er mooi en schoon bij staan!
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più