kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Persoonlijke Service

<i>Zowel tijdens de reservering als op de camping, waar onze enthousiaste medewerkers (veelal 50+) je met raad en daad bijstaan, ben je verzekerd van een zeer persoonlijke benadering. Als kleine organisatie kunnen wij dit nog garanderen!</i>
Union Lido - Mario en Bettina
Wij zijn Mario en Bettina, Gustocamp gastheer en vrouw. 3 jaar geleden hebben wij er voor gekozen om te wisselen van baan. Wij hebben ons eigen bedrijf gesloten en zijn naar het mooie Italië gekomen om de gasten van Gustocamp te verzorgen. We hebben al als gastheer en vrouw gewerkt op camping Pra delle Torri in de buurt van Caorle en op Park Albatros in Toscane. Na deze eerste ervaringen hebben we gekozen voor Union Lido , waar we nu al 2 jaar het aanspreekpunt zijn voor onze gasten. Deze camping biedt gasten een totaalpakket. Wij regelen alles wat met jouw accommodatie te maken heeft. Het doel is altijd om er voor te zorgen dat je samen met je familie optimaal kunt genieten van een fijne, comfortabele en ontspannen vakantie. Kortom, jij gaat op vakantie en wij doen de rest met ondersteuning van ons geweldige Gustocamp team. We zijn makkelijk te bereiken en streven er altijd naar om goede oplossingen te vinden die jouw vakantie tot een bijzondere en onvergetelijke tijd zullen maken. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op camping Union Lido.
Spiaggia e Mare - Peter en Anita
Hallo, wij zijn Anita en Peter. Na een lange tijd werkzaam geweest te zijn in de commerciële sector, hebben wij het roer omgegooid. Gustocamp is onze nieuwe uitdaging geworden. Een kleine organisatie met vele voordelen als snelle communicatie, flexibiliteit en fijn klantencontact.
Wij zitten in 2023 voor het vierde seizoen op camping Spiaggia e Mare aan de Adriatische kust waar wij 18 stacaravans en 7 tenten beheren.
Ons doel is dat de gasten zich hier gelijk thuis voelen en dat de stacaravans en tenten er mooi en schoon bij staan!
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più