kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Bungalowtent Gusto

Onze ruime bungalowtent (ca. 27 m²) is van alle gemakken voorzien en ook achterin hoog, waardoor de tent ook geschikt is voor de langere mensen onder ons. De elektra-unit met geaarde Nederlandse stopcontacten geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de radio aan te sluiten of de batterij van je telefoon op te laden. Een looplamp met lang snoer zorgt ervoor dat je ook 's avonds nog heerlijk voor de tent van een boek kunt genieten of met de familie een spelletje kunt doen. Voor extra veiligheid is iedere bungalowtent voorzien van een branddeken.

Indeling

Woonruimte: In het ruime woongedeelte heb je de beschikking over een complete keukenunit met kastjes voor de levensmiddelen, een 3-pits gasfornuis (4-pits gasfornuis op camping Sant Angelo) en een 140-liter koelkast met vriesvak*. In de complete keukeninventaris ontbreekt zelfs een koffiefilterhouder en thermoskan niet.
Slaapkamers: Ruime, hoge slaapcabines met comfortabele bedden met goede polyether matrassen. Slaapcabine met 2-persoonsbed, 2e slaapcabine met 3 1-persoonsbedden. Een 6e bed is op verzoek bij te plaatsen. Dekens en kussens zijn aanwezig. In het gangetje tussen de 2 slaapcabines vindt je een garderoberek waar je je kleding kunt weghangen.
Terras: Compleet tuinmeubilair met partytent (of parasol).

*De Gusto tenten op camping Sant Angelo en Spiaggia e Mare hebben een hoge koelkast met vriesvak.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Highlights
Ruime bungalowtent (27m²)
Keuken met afsluitbare kastjes
Koelkast met vriesvak
2 hoge slaapcabines (2 meter)
Echte bedden met matrassen