kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Lodgetent Gusto - met douche/wc

Ook voor deze vorm van glamping kun je bij Gustocamp terecht. Deze nieuwe, luxe tenten met eigen sanitair staan exclusief in de Lodge Village op camping Norcenni Girasole club in hartje Toscane. De Gusto lodge is een comfortabele, ruime tent met daarvoor een groot houten terras. Door het oprollen van de voorzijde van de tent kun je het terras bij de woonruimte betrekken. Tevens zijn er twee slaapkamers en is er slaapmogelijkheid voor maximaal 5 personen. De badkamer is voorzien van een douche, wasbak en toilet. Ook in de keuken is er stromend water en zijn er elektrische kookplaten om comfortabel lekkere maaltijden te kunnen bereiden.
Om je voldoende privacy te geven, kunnen de slaapkamers en de badkamer door schuifdeuren van de woonruimte van de tent gescheiden worden. Deze vorm van vakantie vieren zal niet alleen de kinderen verheugen, maar geeft ook het vrije gevoel van kamperen maar dan mét dat stukje extra luxe....

Indeling

Woonruimte: Keuken met elektrische kookplaten, wasbak en koelkast. Tafel met stoelen en zithoek. Je kunt de voorzijde oprollen zodat het woongedeelte samen met het terras één groot geheel wordt. Schuifdeuren naar de badkamer en de slaapkamers.
Slaapkamers: Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed en een kast; tweede slaapkamer met één 1-persoonsbed en een stapelbed.
Badkamer: Badkamer met douche, WC en wasbak.
Terras: Houten terras met grill

Afmeting 5 m x 5,5 m

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Highlights
Zeer ruime lodgetenten
2 slaapkamers
Badkamer met douche en toilet
Keuken met stromend water en kookplaten
Houten terras