Land

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Camping Bella Austria ***

St. Peter Am Kammersberg - Steiermark - Oostenrijk

Code: GUATBELLA001

Deze gezellige familiecamping is gelegen in het prachtige Katschtal - hier krijgt u het echte Oostenrijkse gevoel! Bent u op zoek naar een relaxte vakantie in Oostenrijk, zoekt u dé ideale tussenstop voor uw reis naar Italië of Kroatië of wilt u genieten van een actieve kampeervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Alles kan en niets hoeft op Camping Bella Austria! Camping Bella Austria in Steiermark is onder andere voorzien van een openlucht zwembad, een leuke speeltuin en een sportveld. In het hoogseizoen wordt er op camping Bella Austria een uitgebreid animatieprogramma aangeboden. Van miniclub en babydance tot aan sporttoernooien voor jong en oud, het ontbreekt aan niets om van iedere vakantiedag een belevenis te maken!

Camping Bella Austria in Steiermark, Oostenrijk.


Camping Bella Austria ligt in een schitterende vallei in de regio Steiermark en is, omgeven door imposante bergen, uitermate geschikt voor prachtige wandeltochten en uitdagende sportactiviteiten. Na een dag in de buitenlucht is het goed relaxen in het wellnesscentrum op camping Bella Austria, met o.a. een Finse sauna. Laat u culinair verwennen in het restaurant op camping Bella Austria. Sluit de dag af met een heerlijk lokaal biertje in de bar, het is immers een vakantie in Oostenrijk!

Beleef een vakantie in Oostenrijk met "Gusto Smart"


Camping Bella Austria in Oostenrijk valt onder het "smart" programma van Gustocamp. Dit betekent dat u wel geniet van alle kwaliteit en service die u van Gustocamp gewend bent, maar ter plaatse door camping Bella Austria wordt ontvangen. Wij hebben dus geen eigen medewerkers ter plaatse, maar dit is geen enkel probleem want camping Bella Austria staat bekend om de goede service. Hierdoor kunnen wij u camping Bella Austria ook voor een scherpe prijs aanbieden. Andere campings in het programma "Gusto Smart" zijn camping Tonnara, camping Bella Sardinia.

Bungalowtent huren op Bella Austria in Oostenrijk.


Op Camping Bella Austria biedt Gustocamp enkel de luxe bungalowtent Gusto ter beschikking op mooie plekken. Een compleet ingerichte bungalowtent huren van Gustocamp betekend een accommodaties huren welke compleet zijn ingericht met een keuken inclusief inventaris, gastel en een koelkast. U kunt een ingerichte bungalowtent huren voor maximaal 5 personen. Natuurlijk zijn er dus ook voor 5 personen dekens en kussens aanwezig. Tevens is de Gustocamp bungalowtent Gusto uitgerust met compleet tuinmeubilair met een partytent en een barbeque. Hieronder vindt u meer informatie omtrent een bungalowtent huren op camping Bella Austria in de regio Steiermark in Oostenrijk.

Beschikbare accommodaties

  • Luxe bungalowtent (ca. 5 m x 5 m)
  • 2 slaapkamers, max. 6 personen
  • Complete keuken-unit met koelkast
  • Elektra-Unit met NL stopcontacten
  • Boek nu met korting
niet beschikbaar
Direct boeken Vol geboekt