Land

Gebied

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

  • Bella Italia! Bella Italia!

Vakantie Toscane? Beleef de Chianti ervaring op camping Norcenni Girasole Club

Wilt u dit jaar een vakantie in Toscane? Dat kan met Gustocamp op camping Norcenni Girasole Club. De regio Toscane biedt een heuvelachtig landschap met prachtige cipressen, klaprozen- en zonnebloemenvelden en sfeervolle, middeleeuwse plaatsen als Siena, Pisa en Lucca. Het culturele toppunt van Toscane is natuurlijk de hoofdstad Florence. Florence is een stad die talloze paleizen, kerken en musea herbergt.

Luxe Kamperen Toscane met Gustocamp op Norcenni Girasole Club

De fiets- en wandeltochten door Toscane zijn echte kuitenbijters maar zeker de moeite waard! Vanaf camping Norcenni Girasole Club fiets u zo de Chianti streek in welke bekend staat om zijn prachtige heuvelachtige omgevingen met vele wijnvelden. Een vakantie in Toscane betekend een vakantie in Italie met een heerlijke keuken en uitstekende wijnen. Camping Norcenni Girasole Club ligt midden in het gebied waar de Chianti Classico (te herkennen aan het zwarte haantje, de 'gallo nero') wordt vervaardigd. Ook op camping Norcenni Girasole Club bevindt zich een wijnwinkel waar u veel informatie kunt inwinnen wat betreft het brede aanbod wijnen uit de Chianti streek. Tevens zijn er op camping Norcenni Girasole Club ook 2 restaurants aanwezig waar u de Toscaanse keuken kunt ervaren.

Een Luxe Stacaravan Toscane huurt u met Gustocamp!

Bent u opzoek naar een Luxe Stacaravan in Toscane? Zoek dan niet verder! Op camping Norcenni Girasole Club heeft Gustocamp sinds dit jaar verschillende luxe en zeer ruime stacaravans. Tevens vindt u op Norcenni Girasole Club in Toscane de ruime en compleet ingerichte Lodgetent Gusto. Alle accommodaties zijn dit jaar nieuw geplaatst op mooie plekken op camping Norcenni Girasole Club.

Uw zoekresultaat voor: Italie, Toscane
  • Leuke familiecamping in de Toscaanse heuvels
  • Waterpark met glijbanen, buiten- en binnenbad
  • Animatieprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Supermarkt, wijnbar, restaurant/pizzeria
  • Aankomst en vertrek 4 x per week in het hoogseizoen