Recept Pasta Pesto
<i> Pasta Pesto komt van oorsprong uit de stad Genova. Pesto (alla Genovese) betekent dan ook 'gestampt'. </i>
Ingrediënten:
4 kipfilets
60 gram crème fraiche
Ui
4 el pesto
2 tenen knoflook
100 gram bladsla
Ca. 20 snacktomaatjes
Zout en peper
2 tl Italiaanse kruiden
300 gram pasta
150 gram champignons
1 rode of gele paprika
Courgette
Olijfolie (om in te bakken)
Extra: geraspte kaas
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Breng de kip op smaak met wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
Pak een pan met water en kook de pasta volgens de bereidingswijze die staat aangegeven op het pak.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de snacktomaatjes in 2e of 4e en de paprika en courgette in kleine stukjes/blokjes.
Giet een klein beetje olijfolie in de pan en bak de kipblokjes gaar.
Voeg de champignons, ui, knoflook, courgette, paprika en snacktomaatjes toe en bak dit ongeveer 2 minuten.
Voeg hierna de pesto en créme fraiche toe en laat dit geheel goed opwarmen (LET OP: niet koken!).
Serveer de pasta met bladsla.
4 kipfilets
60 gram crème fraiche
Ui
4 el pesto
2 tenen knoflook
100 gram bladsla
Ca. 20 snacktomaatjes
Zout en peper
2 tl Italiaanse kruiden
300 gram pasta
150 gram champignons
1 rode of gele paprika
Courgette
Olijfolie (om in te bakken)
Extra: geraspte kaas
Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Breng de kip op smaak met wat zout, peper en Italiaanse kruiden.
Pak een pan met water en kook de pasta volgens de bereidingswijze die staat aangegeven op het pak.
Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de snacktomaatjes in 2e of 4e en de paprika en courgette in kleine stukjes/blokjes.
Giet een klein beetje olijfolie in de pan en bak de kipblokjes gaar.
Voeg de champignons, ui, knoflook, courgette, paprika en snacktomaatjes toe en bak dit ongeveer 2 minuten.
Voeg hierna de pesto en créme fraiche toe en laat dit geheel goed opwarmen (LET OP: niet koken!).
Serveer de pasta met bladsla.
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più