kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Holli

<i>Laat de voorpret maar beginnen. Vakantie geboekt naar Italië via Gustocamp? Download meteen de Holli app om te zien wat er op en in de buurt van de camping te doen is. Om je alvast lekker te maken zie je ook al het weerbericht ter plaatse!</i>
Op de camping:
Door de directe samenwerking met de campings kun je met de Holli-app heel makkelijk zien wat er allemaal op de camping aanwezig is aan faciliteiten en services.
Zo kan je bijvoorbeeld het animatieprogramma van de camping zien, maar ook waar de activiteit plaatsvindt of waar het animatiekantoor is. Op bepaalde campings is het zelfs mogelijk om je via de app in te schrijven voor de activiteiten.

Holli heeft het antwoord op al je vragen:
Vanaf hoe laat is de receptie geopend? Is er een geldautomaat aanwezig? Welke restaurants en bars zijn er? Wat is hun specialiteit en waar bevinden ze zich op de camping? Ideaal om deze informatie altijd op zak te hebben.
Je vindt er ook alle relevante info over de zwembaden, speeltuinen, wellnesscentra, sport faciliteiten, verhuur services en overige faciliteiten. Ook handig dus om voor je vertrek al te downloaden zodat je precies weet wat je te wachten staat.
In de omgeving:
Natuurlijk wil je ook wat ondernemen gedurende je vakantie. In de Holli-app vind je alles wat er te doen is in de regio en diverse aanbiedingen voor leuke activiteiten in de buurt. Holli heeft voor bijna alle activiteiten een goede prijs weten te onderhandelen dus naast dat het makkelijk is om een uitje te regelen is het ook nog eens voordeliger.
Wil je een bootje huren? Een gondeltocht door Venetië? Een Vespa tour? Of een dagje pretpark?
Kijk in de kalender wat er vandaag, morgen of overmorgen zoal te doen is, of kijk in categorie van jouw keuze, of zoek gemakkelijk op de kaart. Heel overzichtelijk, heel snel geboekt en je ontvangt de tickets direct in jouw app!

Download Holli nu! Ontdek dat de app niet alleen handig is voor de komende zomervakantie, maar ook voor stedentrips in Europa en de beste aanbiedingen voor dagjes uit vanuit huis!

Every day a HOLLI-DAY!

Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più