kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Safaritent Gusto

In navolging op onze succesvolle bungalowtenten, bieden wij sinds 2013 de nog comfortabele bungalowtenten Gran Gusto aan. Door de rechte, houten wanden biedt deze luxe bungalowtent meer ruimte en de houten vloer is ideaal bij een onregelmatige ondergrond, daarnaast makkelijk schoon te houden en ligt iets verhoogd, zodat regenwater buiten de deur blijft. Deze ruime bungalowtent (ca. 25 m²) is van alle gemakken voorzien. En u slaapt op echte bedden van 2 meter lang. De elektra-unit met geaarde Nederlandse stopcontacten geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw radio aan te sluiten of uw batterij op te laden. Een looplamp met lang snoer zorgt ervoor dat u ook 's avonds nog heerlijk voor de tent van uw boek kunt genieten of met de gehele familie een spelletje kunt doen. Voor extra veiligheid is iedere bungalowtent voorzien van een branddeken.

Indeling

Woonruimte: Het ruime woongedeelte is voorzien van een tafel met stoelen en over een complete keukenunit met kastjes voor uw levensmiddelen, een gasfornuis en een 140-liter koelkast met vriesvak. In de complete keukeninventaris ontbreekt zelfs een koffieapparaat en waterkoker niet.
Slaapkamers: Ruime, hoge slaapcabines met comfortabele bedden met goede polyether matrassen. Slaapcabine met een 2-persoons bed en een ensuite inloopkast. Deze is om te bouwen tot een slaapplaats door het plaatsen van een babybedje. Slaapcabine met stapelbed en een 1-persoons bed. Een zesde kinderbed is op verzoek bij te plaatsen, hiervoor betaalt u geen extra kosten. Beide slaapcabines hebben ramen voor extra licht en veel kastruimte. Dekens en kussens zijn aanwezig.
Terras: Houten terras met een compleet tuinmeubilair, bestaande uit een tuintafel, 4 tuinstoelen, 2 verstelbare tuinstoelen, een wasrek, een partytent en een barbecue.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Highlights
Bungalowtent met veel ruimte!
Vaste vloer en keukenblok
Koelkast met vriesvak
Comfortabele bedden
Terras met tuinset en bbq