Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Werken op een van onze campings

Sollicitatieformulier
Werken bij Gustocamp Gustocamp beheerders: gasten ontvangen en begeleiden

Voor het seizoen 2017 zijn we druk op zoek naar....

  • Beheerderskoppels (ook 55+)

 

Beheerders (koppels)
Voor de het komende seizoen (01 april - 30 september ca) zijn wij op zoek naar gemotiveerde koppels, ook 50+ers zijn van harte welkom, die van kamperen houden en een strandvakantie willen inruilen voor een langer verblijf in het land van hun dromen. De Gustocamp beheerders waar wij naar op zoek zijn, zijn servicegericht, flexibel, zelfstandig, spreken minimaal Nederlands, Engels en eventueel Duits en zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken.  Verder zien zij het verzorgen van een onvergetelijke vakantie voor de gasten als een uitdaging en halen voldoening uit de waardering van de gasten die, mede door hun inzet, een uitstekende vakantie hebben genoten.

Gustocamp is een kleine organisatie met uitstekende accommodaties op topcampings in Italie. Wij doen zeker niet onder ten opzichte van de grote namen, maar kunnen ons onderscheiden door de persoonlijke service ter plaatse ... en daar hebben wij jullie voor nodig!

 

55 + ers zijn van harte welkom!

Uit ervaring is gebleken dat de meeste campings uitermate geschikt zijn voor echtparen die er nog niet aan toe zijn om achter de geraniums te zitten. U bent verantwoordelijk voor de ontvangst en begeleiding van onze gasten en draagt uw steentje bij om onze families een fantastische vakantie te bezorgen. Houdt u van kamperen en bent u nog in voor een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

 

Zijn jullie de bovenstaande periode beschikbaar en is bovenstaand op jullie lijf geschreven, stuur dan direct een ingevuld sollicitatieformulier naar ons toe, dan nodigen wij jullie zo spoedig mogelijk uit voor een orienterend gesprek. We kijken er nu al naar uit!

 

 

 

Werken bij Gustocamp Gustocamp beheerders: gasten ontvangen en begeleiden