kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Doorgang reservering i.v.m. Corona

Beste Gustocamp-gast, Het coronavirus houdt de wereld bezig. Naast de zorgen die een ieder op het moment heeft, vraagt u zich misschien ook af of uw vakantie wel of niet kan doorgaan. We hopen dat de ingrijpende maatregelen in Europa effect hebben om het virus te kunnen indammen, zodat uw gezin straks weer veilig en onbezorgd vakantie kunt vieren. Zodra we informatie hebben dat uw gereserveerde accommodatie niet open kan gaan op de door u geboekte vakantiedata, zullen we direct contact met u opnemen.
Als uw reis niet mogelijk zou zijn, dan wordt u minimaal 2 weken voor de aankomstdatum geïnformeerd.
Als de reis niet kan doorgaan bieden we u tegen die tijd aan om de vakantie te verschuiven of te kiezen voor een zogeheten reischeque/voucher die u zelf kunt besteden. Deze waardebon is geldig tot 1 oktober 2023.

Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om in dat geval een passende oplossing te bieden. Wij hopen natuurlijk dat het virus zo snel mogelijk onder controle zal zijn en dat we alsnog de heerlijke familievakantie kunnen verzorgen, zoals u van ons gewend bent. We danken u voor uw begrip.

Team Gustocamp
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più