Land

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Camping Bella Sardinia ***

Torre del Pozzo - Sardinië - Italie

Code: GUBELLASAR

Camping Bella Sardinia op Sardinie in het zonnige Italie doet zijn naam echt eer aan! Camping Bella Sardinia is prachtig gelegen aan de goudgele stranden van het schitterende eiland Sardinie, net boven het eilandje Sinis. Camping Bella Sardinia is ruim opgezette en ligt geheel in een pijnbomenbos, waardoor het heerlijk thuiskomen is na een lange dag strandplezier. Vlakbij het strand van Pozzo del Torre bevindt zich ook het zwembad van camping Bella Sardinia met een apart zwembad voor de allerkleinsten. Een spelletje minigolf met de kinderen, heerlijk genieten van uw boek bij uw accommodatie of op de mountainbike de schitterende omgeving verkennen, stuk voor stuk voorbeelden die een vakantie op Sardinie op camping Bella Sardinia uniek maken!

Bella Sardinia, mooie camping op Sardinie in Italie.


Het centraal gelegen restaurant op camping Bella Sardinia staat bekend om haar typisch Sardinische maaltijden en voortreffelijke wijnen. Bij camping Bella Sardinia nabij gelegen speeltuin zullen de kinderen zich prima vermaken terwijl u, onder het genot van een heerlijk glaasje "Vermentino" samen de plannen voor de volgende dag bespreekt.

Camping Bella Sardinia in Torre del Pozzo bij Oristano.


Bij de receptie van camping Bella Sardinia zal men u enthousiast vertellen over alles wat er in de omgeving van Oristano op Sardinie te zien is. Het onherbergzame achterland bij Torre del Pozzo, de schitterende uitzichten over de heldere zee bij Sardinie in Italie en de natuurlijke zwembaden op camping Bella Sardinia zullen u het vrije gevoel geven waar Sardiniƫ in Italie zo bekend om staat. Een bezoekje aan het eilandje bij Sardinie 'Sinis-Penisula', met haar Romeinse overblijfselen is zeker de moeite waard. Oristano is een gezellige plaats op 20 km afstand van camping Bella Sardinie en Alghero, waarnaartoe ook gevlogen kan worden, bruist van de energie. Kijk niet vreemd op als uw kinderen ineens oog in oog staan met heuse flamingo's.

Uw vakantie boeken op Bella Sardinia.


Camping Bella Sardinia valt onder het "smart" programma van Gustocamp, dit betekent dat u gedurende uw vakantie op Sardinie wel kunt geniet van alle kwaliteit en service die u van ons gewend bent, maar ter plaatse door de camping op Sardinie wordt ontvangen. Wij hebben dus geen eigen medewerkers ter plaatse gedurende uw vakantie, maar de camping op Sardinie staat bekend om haar goede service. Hierdoor kunnen wij uw vakantie op deze camping op Sardinie ook voor een wel heel scherpe prijs aanbieden! Andere campings in dit programma zijn Tonnara, Bella Austria.

Rondreis Sardinie begint bij Bella Sardinia.


Sardinie is een prachtig eiland in Italie waar heel veel te zien en nog meer te ontdekken valt. Het eiland Sardinie leent zich door haar omvang en veelzijdigheid perfect voor een rondreis. Binnen enkele uren reist u van de ene camping op Sardinie naar de andere camping op Sardinie. Op het magische eiland Sardinie bevindt u zich in een volledig andere omgeving dan de rest van Italie. Camping Bella Sardinia bij Oristano in combinatie met camping Tonnara bij Sant Antioco in het zuiden van Sardinie kunnen wij u een prachtige rondreis aanbieden welke u nog jaren zal heugen..!

Ingerichte tent huren op Bella Sardinia in Italie.


Op camping Bella Sardinia biedt Gustocamp enkel de luxe ingerichte tent Gusto ter beschikking op mooie plekken. Een ingerichte tent huren van Gustocamp betekend een accommodaties huren welke compleet zijn ingericht met een keuken inclusief inventaris, gastel en een koelkast. U kunt een ingerichte tent huren voor maximaal 5 personen. Natuurlijk zijn er dus ook voor 5 personen dekens en kussens aanwezig. Tevens is de Gustocamp bungalowtent Gusto uitgerust met compleet tuinmeubilair met een partytent en een barbeque. Hieronder vindt u meer informatie omtrent een bungalowtent huren op camping Bella Sardinia op Sardinie in Italie.

Tip - Met de veerboot naar Sardiniƫ? Bel ons voor de mogelijkheden!

Beschikbare accommodaties

  • Luxe bungalowtent (ca. 5 x 5 m)
  • 2 slaapkamers, max. 6 personen
  • Complete keuken-unit met koelkast
  • Elektra-unit met NL stopcontacten
  • Tuinmeubels met parasol
vanaf € 29,- € 17,- per dag