Land

Gebied

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

 • Sardinië: een stukje paradijs aan een azuurblauwe zee Sardinië: een stukje paradijs aan een azuurblauwe zee

Vakantie op Sardinie met Gustocamp

Wilt u deze zomer op vakantie naar Sardinie? Dan bent u bij Gustocamp aan het juiste adres! Op Sardinie in Italie vindt u Gustocamp op 2 topcampings. Op camping Bella Sardinie aan de westkust van Sardninie bij het plaatsje Torre del Pozzo en op camping Tonnara bij het bekende stadje Sant Antioco.


Wilt u een Tent Huren op Sardinie? Of liever een luxe Stacaravan Huren op Sardinie?

Op camping Tonnara biedt Gustocamp de compleet ingerichte Bungalowtent Gusto maar ook de comfortabele stacaravan Sunset waarvan er enkele een fantastisch uitzicht op zee hebben. Op camping Bella Sardinia biedt Gustocamp enkel de ruime Bungalowtent Gusto. Zowel camping Bella Sardinia als camping Tonnara vallen onder het "smart" programma van Gustocamp, dit betekent dat u gedurende uw vakantie op Sardinie wel kunt geniet van alle kwaliteit en service die u van ons gewend bent, maar ter plaatse door de campings op Sardinie wordt ontvangen. Wij hebben dus geen eigen medewerkers ter plaatse gedurende uw vakantie op Sardinie, maar de campings op Sardinie staan bekend om haar goede service. Hierdoor kunnen wij uw vakantie op een van deze campings op Sardinie ook voor een wel heel scherpe prijs aanbieden!


Luxe Kamperen op campings Sardinie kan met Gustocamp

Op een afstand van ongeveer 190 kilometer van het vasteland van Italië ligt het eiland Sardinie. Met een oppervlakte van maar liefst ruim 24.000 kilometer is het eiland Sardinie bijna net zo groot als Nederland en, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee. Als u een zonzekere vakantiebestemming zoekt, zit u met het subtropische klimaat op Sardinië in Italie helemaal goed! De stranden en baaien van Sardinie worden heerlijk verkoeld door de 'maestrale', een aangename wind die over Sardinië waait. Het eiland Sardinië is een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming met prachtige landschappen, indrukwekkende steden met vele historische kerken en basilieken, veel haventjes, zeer mooie stranden en omringd door kleine eilandjes in de Middellandse Zee. De Sardijnse keuken is zeer afwisselend. Zoals te verwachten op een eiland, kent men vele visspecialiteiten (men zegt zelfs de 'beste kreeft ter wereld'), maar ook uit het binnenland komen lokale specialiteiten zoals geroosterd varken en saucijzen van wild zwijn.


Als u met de eigen auto met vakantie wilt, dan vaart u met de auto op de boot naar Sardinië. Maar vanuit Nederland vertrekken dagelijks verschillende low-cost vliegmaatschappijen op de luchthavens van Alghero, Cagliari en Olbia. Bij de luchthavens zijn diverse autoverhuurbedrijven.


Uw zoekresultaat voor: Italie, Sardinië

Camping Bella Sardinia

***
Sardinië - Italie
 • Leuke camping op het eiland Sardinië
 • Zwembad met apart kinderbad
 • Geschikt voor een rondreis
 • Aan zandstrand gelegen
 • Combineer met camping Tonnara in het zuiden

Camping Tonnara

****
Sardinië - Italie
 • Luchthaven Cagliari op 1 uur afstand
 • Direct aan het strand
 • Nieuw zwembad met kinderbad
 • Flaneren over de boulevard van Sant' Antioco
 • Iedere dag aankomst en vertrek mogelijk