kaart klein
Zoek op kaart
Image Map
Sluiten

Tot 50% last minute korting

<i>Heb je nog geen vakantie geboekt? Bekijk ons last minute aanbod en geniet binnen nu en zes weken van een heerlijke vakantie! Last minute een vakantie boeken naar de Italiaanse zon. Met mooie kortingen die wel oplopen tot 50%! Wat wil je nog meer… of liever gezegd minder ;-) Het enige dat je nog hoeft te doen is de koffers pakken en de vakantie kan beginnen! </i>
Kies uw favoriete last minute
Krijg je ineens vakantiekriebels? Wil je er snel tussenuit en heerlijk even niets? Heb je behoefte aan zon, zee en strand… en het liefst zo snel mogelijk! Met een assortiment van topcampings in heel Italië vindt je de perfecte last minute. Wil je je liever laten adviseren bij het zoeken en boeken van een last minute vakantie? Bel dan met een van onze reisadviseur. Van maandag t/m vrijdag staan wij jullie met raad en daad bij om de actuele beschikbaarheid met jullie door te nemen. Bel met (070) 710 14 16 of stuur een e-mail naar info@gustocamp.nl.

Zoek je graag een vakantie op aankomstdatum? Bekijk dan de beschikbaarheid via onze zoekmachine.

Last minute Italië


Italië heeft het allemaal! Boek je een last minute Italië dan betekent dat genieten van heerlijke stranden en een duik in de zee of het Gardameer. Ontdek de natuur in het Italiaanse achterland en bezoek fantastische steden met een boeiende historie en cultuur.

Last minute Toscane


Toscane staat bij veel mensen op het lijstje om te bezoeken of nog eens terug te komen. Grijp dan nu de kans om last minute een mooie vakantie naar Toscane te reserveren. En nog met last minute korting ook! Het gebied heeft veel natuurschoon te bieden. In het noorden zijn er de bergen en in het zuiden vind je de kleiheuvels. Het bekendste deel van Toscane is de Chianti-streek met de typische wijnhellingen waar tussendoor de rechte cipressen oprijzen. Boek nu een last minute Toscane en bekijk de mooiste cultuursteden zoals Florence, Siena, Lucca en San Gimignano.

Last minute Toscaanse kust


Zoek je liever een last minute vakantie aan zee? Maar wil je toch ook de kunstschatten van Toscane ontdekken? Kies dan voor een last minute vakantie aan de Toscaanse kust! ’s Ochtends ga je bijvoorbeeld op pad om het Toscaanse achterland te ontdekken en ‘s middags is het heerlijk relaxen op het strand of aan het zwembad. Een perfecte combinatie! Een overtocht naar het eiland Elba is ook beslist een aanrader.

Last minute Adriatische kust


Houdt je van uitgestrekte stranden? Dan moet je toch echt last minute aan de Adriatische kust zijn. De kust loopt langzaam af, dus ook heel toegankelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Het achterland van de Adriatische kust is licht heuvelachtig en waterrijk. Heerlijk om te wandelen en fietsen. Natuurlijk mag een bezoek aan de unieke stad Venetië niet ontbreken. Maar ook historische steden als Ferrara en Ravenna zullen jullie culturele hart sneller doen kloppen.

Last minute Gardameer


Last minute genieten aan het Gardameer? De bergen aan de Noordkant met fantastische watersportmogelijkheden. De westkust met de groene, rustgevende omgeving, wijnvelden en gezellige plaatsjes als Desenzano, Saló en Sirmione. De oostelijke oever -de Costa degli Olivi- is de olijfbomenzijde van het meer. Met de badplaats Peschiera del Garda, de wijnplaats Bardolino of het Middeleeuwse plaatsje Garda... allemaal even makkelijk te bereiken met de boot. Aan het Gardameer ben je verzekerd van een veelzijdige last minute vakantie.

Last minute Camping Norcenni Girasole Club tot 30% korting


Kies een last minute voor Norcenni Girasole Club dan geniet van aantrekkelijke aanbiedingen. Korting tot wel 30%! Deze fantastische familiecamping beschikt over maar liefst 5 zwembaden met geweldige glijbanen en kinderbaden. De vele faciliteiten op Norcenni Girasole Club zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken. Van een supermarkt, bakkertje, verschillende restaurants, een echte Italiaanse ijssalon en een heerlijke wijnbar. De moderne stacaravans en luxe lodgetenten van Gustocamp staan aan de rand van de camping en hebben een fantastisch uitzicht over de camping. Dit geeft je een extra ruimtelijk gevoel heeft. De camping ligt op korte afstand van de hoofdstad van Toscane; het overweldigende Florence!

Last minute Camping Tahiti tot wel 40%


Snelle beslissers kunnen rekenen op een last minute korting tot wel 40% op Camping Tahiti! Een perfecte familiecamping aan de Adriatische kust. Prachtig in het groen gelegen. De camping beschikt over een groot zwemparadijs met verschillende zwembaden; een olympisch bad met duikplank, een gigantisch bad met speelse rotsen, whirlpools en mooie begroeiing en een lagunebad met watervallen voor de jongere kinderen. Je kunt dat spannende boek uitlezen, maar ook van alles ondernemen. Gezellig met het gezin een potje midgetgolf spelen of naar boom naar boom klauteren op het klimparcours. Het animatieteam organiseert diverse activiteiten. Of maak een van de vele leuke uitstapjes in de omgeving naar bijvoorbeeld Venetië, pretpark Mirabilandia of het staatje San Marino. Alles mag, niets moet… het is vakantie!

Last minute korting tot 30% op Camping Park Albatros


Geniet last minute van La Dolce Vita op Camping Park Albatros aan de Toscaanse kust. Hier kun je een perfectie combinatie maken van een heerlijke strandvakantie met culturele uitstapjes naar het binnenland van Toscane. Op Camping Park Albatros zijn heel veel zwem, sport- en spelmogelijkheden. Alleen al het fantastische aquapark met verschillende zwembaden, gave glijrotsen, glijbanen en een hele fijne zwembadbar. Op 800 meter de heerlijke stranden van de Tyrreense Zee! Heerlijk winkelen, flaneren en lekker eten en drinken kun je in de badplaats San Vincenzo (op ca. 5 minuten). Maar ook beroemde Italiaanse steden als Volterra, San Gimignano, Siena of Florence zijn prima bereikbaar vanaf Park Albatros.

Last minute Camping Cisano San Vito tot 30% korting


Op de zuidoostelijke oever van het Gardameer, aan de grens van de wijngaarden van Bardolino, ligt Camping Cisano San Vito. De camping bestaat uit 2 gedeelten die onderling verbonden zijn door een looptunneltje. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten op beide gedeelten. Twee grote zwembaden zorgen voor heerlijke waterpret. Bovendien heeft Camping Cisano San Vito de beschikking over een eigen zandstrand aan het meer. Reserveer nu last minute een luxe bungalowtent of huur een stacaravan met 2 of 3 slaapkamers.

Last minute tot 40% korting op Camping Del Garda


Boek nu een hele scherpe last minute aanbieding naar Camping Del Garda. Met korting die oploopt tot maar liefst 40%! Camping Del Garda ligt direct aan het Gardameer. Een ontzettend leuke familiecamping met 2 heerlijke zwembaden met kinderbaden en glijbanen. De zalige Italiaanse keuken kun je proeven in zowel het restaurant op de camping als in een van de vele restaurantjes in de omgeving. Je loopt zó vanaf de camping via een gezellige boulevard naar het plaatsje Peschiera del Garda. Ook nr. 1 attractiepark van Italië -Gardaland- is een bezoek meer dan waard.

Last minute Camping Spiaggia e Mare tot 40% korting!


Aan de uitgestrekte en kindvriendelijke zandstranden van de Adriatische kust vindt je Camping Spiaggia e Mare. Een supergezellige familiecamping. De kinderen raken niet uitgespeeld in het geweldige waterpark met piratenschip, fonteinen en glijbanen. De vele faciliteiten maken jullie verblijf op Camping Spiaggia e Mare zeer aangenaam. Bijvoorbeeld een uitstekende supermarkt, animatie met sport en spel, lekker ligstoelen op het strand en een gezellige beach bar. Waar is het lekkerder wakker worden met een cappuccino en een opkomend zonnetje. Boek nu last minute Camping Spiaggia e Mare, pak uw koffers in… en genieten maar!

Last minute Camping Etruria tot 30% korting


Kies je last minute voor Camping Etruria dan kies je voor een heerlijke strandvakantie. Deze camping ligt namelijk direct aan het strand. En inmiddels is het spiksplinternieuwe zwembad geopend. Maar het is zeker niet alleen luieren in de zon, je kunt van alles ondernemen. Wat dacht je van een treinrit naar Rome? Of het huis van Napoleon bekijken op het prachtige kleurrijke eilandje Elba. De stad Pisa heeft veel meer te bieden dan alleen de wereldberoemde scheve toren. En wist je dat er vlakbij een groot reservaat voor schildpaddenopvang is? Al deze excursies en nog veel meer excursies zijn te boeken via de receptie van de camping of vraag onze beheerders ter plaatse meer tips voor trips. Heb je al zin in een last minute vakantie naar Camping Etruria? Reserveer dan nu een luxe bungalowtent Gusto of extra grote stacaravan Sunset. En als je naar Pisa vliegt, ben je nog sneller op je vakantiebestemming.

Kun je een keuze maken?
Gustocamp heeft de last minutes met vertrek binnen nu en zes weken voor jullie op een rijtje gezet. Zo kun je makkelijk jullie favoriete last minute uitkiezen! Wil je liever persoonlijk advies? Bel dan met een van onze collega’s van het Gustocamp-kantoor. Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer (070) 710 14 16, of stuur een e-mail naar info@gustocamp.nl.
Lees verder
Read more
Weiter Lesen
Leggi di più