Land

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Overzicht luxe mobilehomes

Mobilehome Sunset Superior airco

 • Zeer Ruime Stacaravan met Airco
 • Complete Keukenmet grote Koelkast
 • Badkamer met Douche en apart Toilet
 • Ruim Terras, Luxe meubilair en BBQ
 • 3 slaapkamers, max. 7 personen

Ruime Stacaravan Sunset Superior met 3 Slaapkamers


De luxe maar vooral ruime stacaravan Sunset Superior heeft 3 slaapkamers en is daarmee erg geschikt voor grotere gezinnen. De stacaravan Sunset Superior is speciaal voor Gustocamp ontworpen. Deze ruime stacaravan is luxe ingericht en van vele gemakken voorzien als een grote koelkast met vriesvak, een magnetron en natuurlijk een airconditioning. Door de derde slaapkamer van de stacaravan Sunset Superior is deze geschikt voor maximaal 7 personen. Door de ruime afmeting van de stacaravan Sunset Superior van 4,0 x 8,30m heeft u ook een ruimere woonkamer en open keuken. Natuurlijk beschikt de stacaravan Sunset Superior over een terras met partytent of luxe luifel, zodat u ook gedurende de warmste uren van de dag of tijdens een regenbui van uw terras kunt genieten.

De Indeling van de Ruime Stacaravan Sunset Superior


Woonruimte

De stacaravan Sunset Superior heeft een gezellige zithoek (tevens slaapbank voor 1 persoon) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, magnetron en hoge koelkast met vriesvak. Natuurlijk heeft de stacaravan Sunset Superior ook airconditioning welke tevens als verwarming gebruikt kan worden in het voor- en naseizoen.

Slaapkamers

De ruime Stacaravan Sunset Superior heeft 3 slaapkamers met comfortabele bedden. De Ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De 2e en 3e slaapkamer van de stacaravan Sunset Superior hebben 2 eenpersoonsbedden. Een 7e slaapplaats is er eventueel op de slaapbank in de woonkamer.

Badkamer

De stacaravan Sunset Superior is uitgerust met een ruime douchecabine en wastafel. Tevens is er in de ruime stacaravan Sunset Superior een apart toilet met wastafel aanwezig hetgeen wel handig is voor 7 personen.

Terras

De stacaravan Sunset Superior heeft in de meeste gevallen een houten terras met partytent of luxe luifel. Natuurlijk ontbreekt het volledig tuinmeubilair met barbecue indien toegestaan op de camping ook niet. Op sommige campings kunt een hekje krijgen om het terras af te sluiten.

Ruime Stacaravan Huren in Italie of Oostenrijk?


Hieronder ziet u een opsomming van alle campings waar Gustocamp de stacaravan Sunset Superior aanbiedt. Let op, de algemene beschrijving van deze ruime stacaravan Sunset Superior kan per camping verschillen op kleine details. Hieronder staan enkele bijzonderheden.

Camping Eden

De stacaravan Sunset Superior heeft in enkele accommodaties in de 3e slaapkamer een stapelbed, in sommige accommodaties 2 eenpersoonsbedden en een klapbed.

Camping Bella Italia

De stacaravan Sunset Superior heeft in enkele accommodaties in de derde slaapkamer een stapelbed, in sommige accommodaties 2 eenpersoonsbedden en een klapbed.

Camping Pra delle Torri

De stacaravan Sunset Superior op camping Pra delle Torri hebben allemaal een stapelbed in de derde slaapkamer.

Camping Park Albatros

De stacaravan Sunset Superior heeft drie verschillende modellen op camping Park Albatros aan de Toscaanse kust. Het eerste model van de stacaravan Sunset Superior heeft 2 eenpersoonsbedden in de derde slaapkamer. Het tweede model van de stacaravan Sunset Superior heeft 2 eenpersoonsbedden en een klapbed het derde model van de stacaravan Sunset Superior heeft een stapelbed op de derde slaapkamer.

Ruime Stacaravan Sunset Superior voor 7 personen


De stacaravan Sunset Superior is erg ruim en met de 3 slaapkamers geschikt voor maximaal 7 personen watardoor het een erg interessante accommodatie is voor grotere gezinnen. Qua inventaris is de stacaravan Sunset Superior op alle campings gelijk. Echter qua terras kan het per camping nog al eens verschillen, vaak door de regelgevingen van de camping zelf. hieronder staan enkele bijzonderheden.

Camping Eden, Bella Italia, Pra delle Torri en Park Albatros

Op deze campings in Italie heeft de stacaravan Sunset Superior een houten terras met een luifel.

Camping Del Garda

Op deze top camping aan het Gardameer heeft de stacaravan Sunset Superior een stenen terras met een luifel.

Camping Woferlgut

Op deze campings in Oostenrijk heeft de stacaravan Sunset Superior een houten terras met een partytent.

Marina di Venezia

Op deze super kindvriendelijke camping aan de Adriatische Kust heeft de stacaravan Sunset Superior een houten terras met een partytent.

camping Union Lido

Op deze camping heeft de stacaravan Sunset Superior een stenen terras met een partytent.


Let op: Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Superior Deluxe airco

 • Zeer ruime mobilehomes (4m. breed)
 • Complete keuken met hoge koelkast
 • Maar liefst 3 slaapkamers
 • Ruime badkamer en apart toilet
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Superior Deluxe met airco:
Deze ruime mobilehomes zijn speciaal voor Gustocamp ontworpen en zijn van hoge kwaliteit, luxe ingericht en beschikken over een derde slaapkamer. Natuurlijk beschikken alle mobilehomes Superior Deluxe over airconditioning en een comfortabel houten terras met luxe luifel. De moderne keuken met 4-pits gasfornuis, magnetron en hoge koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid om zelf een heerlijke (Italiaanse) maaltijd te bereiden.

Indeling (voor max. 7 personen):
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank voor 1 persoon) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, magnetron en hoge koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e en 3e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden. Een 7e slaapplaats is er eventueel op de slaapbank in de woonkamer.
Badkamer: met ruime douchecabine, wastafel en toilet. Apart toilet met wastafel.
Terras: Houten terras met luxe luifel en volledig tuinmeubilair met barbecue. U kunt op sommige campings een hekje krijgen om het terras af te sluiten.

De mobilehomes kunnen licht qua indeling en model verschillen.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Laguna Comfort airco

 • Ruime mobilehomes
 • Complete keuken met koelkast
 • 3 Comfortabele slaapkamers
 • Ruime badkamer en apart toilet
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Laguna Comfort met airco:
Deze populaire mobilehomes zijn van hoge kwaliteit, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle Laguna Comfort mobilehomes voorzien van airco/verwarming, beschikken zij over een comfortabel houten terras met luifel. De keuken met 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en hoge koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid zelf een heerlijke Italiaanse maaltijd te bereiden. De afmeting van de Laguna Comfort is 9.00 m bij 4.00 m. Deze exclusieve Laguna Comfort mobilehomes staan op een centrale plaats op Pra delle Torri, de zogeheten 'Gusto Village'.

Indeling:
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank voor evt 7e persoon), eettafel met stoelen en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, oven, magnetron, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker en hoge koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e en 3e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden. Kussens en dekbedden aanwezig.
Badkamer: Ruime badkamer met douchecabine, en wastafel. Het toilet is apart.
Terras: Houten terras met luifel, volledig tuinmeubilair met barbecue.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Laguna Deluxe airco

 • Nieuw in 2016!
 • 3 slaapkamers, max. 7 personen
 • Badkamer met douche, apart toilet
 • Overdekt houten terras
 • Inclusief airco
Mobilehome Laguna Deluxe met airco:
Dit nieuwe en luxe model beschikt over 3 slaapkamers. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. In de derde kamer is een eenpersoonsbed met een onderschuifbed. Hier kan 1 bed onder het andere geschoven worden, zodat u bijvoorbeeld ook een kinderbedje kunt plaatsen.
De Laguna Deluxe heeft een deur naar het terras en 2 grote ramen in de keuken welke tot de grond komen (openslaande deuren).
In de woonkamer staat een uitrekbare eettafel met stoelen en een slaapbank (voor 1 persoon) met tafel. De badkamer beschikt over een wastafel en douche en er is een apart toilet.
Op het overdekte terras vindt u tuinmeubels en een barbecue.
Deze stacaravan staat uitsluitend in de geliefde 'Gusto Village'.

Afmetingen: ca. 8,5 m x 4 m

Indeling:
Woonruimte: (Uitrekbare) eettafel met stoelen. Slaapbank voor één persoon en bijzettafel. Volledig uitgeruste keuken. Twee openslaande deuren naar het terras.
Slaapkamers: Ouderslaapkamer met tweepersoonsbed; tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; derde slaapkamer met 1 eenpersoonsbed en een onderschuifbed.
Badkamer: Met douche en wastafel; apart toilet.
Terras:Overdekt houten terras, tuinmeubilair, wasrek en grill.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Sunset airco

 • Ruime, moderne mobilehomes
 • Complete keuken met koelkast
 • 2 Comfortabele slaapkamers
 • Ruime badkamer en apart toilet
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Sunset met airco:
Deze populaire mobilehomes zijn van hoge kwaliteit, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle Sunset mobilehomes voorzien van airco, beschikken zij over een comfortabel terras met luxe luifel of een partytent. De moderne keuken met 4-pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid zelf een heerlijke Italiaanse maaltijd te bereiden. De afmeting van de Sunset is 8.00m bij 3.00m.

Indeling (voor max. 5 volwassenen + 1 kind):
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank voor evt. 6e persoon) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker en koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en uitklapbaar kinderbed.
Badkamer: Ruime badkamer met douchecabine en wastafel. Het toilet is apart.*
Terras: Houten terras met luxe luifel of partytent** en volledig tuinmeubilair met barbecue.

*De mobilehomes Sunset op camping Union Lido hebben geen apart toilet.
Op camping Spiaggia e Mare hebben enkele modellen geen apart toilet.

**Op camping Union Lido hebben de mobilehomes Sunset een stenen terras met een partytent.
Op camping Del Garda hebben de mobilehomes Sunset en stenen terras met een luifel.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Lounge Deluxe airco

 • Extra luxe mobilehomes (ruim 30 m2)
 • 2 Slaapkamers, extra lange bedden
 • Nespresso, TV, DVD
 • Design badkamer en apart toilet
 • Overdekt terras met loungeset
Mobilehome Lounge Deluxe airco:
Goed nieuws voor liefhebbers van ruimte en luxe. Sinds zomer 2013 bieden we deze nieuwe extra luxe mobilehome aan. Deze mobilehomes zijn speciaal voor Gustocamp ontworpen en zijn van hoge kwaliteit, luxe ingericht en beschikken over 2 slaapkamers. Door de afmeting (4,0 x 7,80m.) heeft u een ruime woonkamer en keuken. Natuurlijk beschikken alle mobilehomes Lounge Deluxe over airconditioning en een houten terras met loungeset en gedeeltelijke overkapping. De moderne keuken met 4-pits gasfornuis, magnetron en koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid om zelf een heerlijke (Italiaanse) maaltijd te bereiden.

Indeling (voor max. 5 volwassenen + 1 kind):
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, Nespresso apparaat, elektrische waterkoker, magnetron en hoge koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming. DVD-speler met beeldscherm.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een uitklapbaar kinderbed voor een kind tot max. 10 jaar. Een 6e slaapplaats is er eventueel op de slaapbank in de woonkamer. De bedden zijn ca. 1,95 m lang.
Badkamer: met ruime douchecabine, wastafel en toilet. Apart toilet grenzend aan de ouderslaapkamer.
Terras: Houten terras* met parasol en gedeeltelijke overkapping, volledig tuinmeubilair, loungeset en barbecue.

* Op camping Union Lido is het terras aan de kopse kant van de mobilehome.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden

Campings

Mobilehome Superior Meerzicht airco

 • Zeer ruime mobilehomes (4m. breed)
 • Complete keuken met hoge koelkast
 • 2 Comfortabele slaapkamers
 • Badkamer met ruime douche
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Superior Meerzicht met airco:
Deze ruime mobilehomes zijn speciaal voor Gustocamp ontworpen en zijn van hoge kwaliteit en luxe ingericht. Door de afmeting (4,0 x 7,60m.) heeft u ook een ruimere woonkamer en keuken. Natuurlijk beschikken de Superiors Meerzicht over airconditioning en een comfortabel houten terras met luxe luifel. De moderne keuken met 4-pits gasfornuis, magnetron en hoge koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid om zelf een heerlijke (Italiaanse) maaltijd te bereiden. Vanaf het terras heeft u vol uitzicht op het Gardameer. Het terras is aan de kopse kant van de mobilehome.

Indeling (voor max. 5 volwassenen + 1 kind):
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, magnetron en hoge koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een uitklapbaar kinderbed. Een 6e slaapplaats is er eventueel op de slaapbank in de woonkamer. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.
Badkamer: Ruime badkamer me douchecabine, wastafel en toilet. Nog een apart toilet toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer.
Terras: Houten terras met luxe luifel en volledig tuinmeubilair met barbecue. Vanaf het terras heeft u vol uitzicht op het Gardameer.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Gusto Baby airco

 • Mobilehome met babykamer en-suite
 • Met babyfoon, nachtlampje, flessenverwarmer en andere extra's
 • Geschikt voor max. 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby
 • Luxe hoekkeuken met hoge koelkast
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Gusto Baby airco:
Goed nieuws voor kersverse gezinnen! U wilt graag luxe kamperen met uw baby, maar u wilt zeker weten dat u alle faciliteiten voorhanden heeft. Deze ruime mobilehome Gusto Baby (4,0 x 7,8 m.) is speciaal voor Gustocamp ontworpen en is van hoge kwaliteit, luxe ingericht en beschikkt over speciale babyfaciliteiten. De speciale babykamer kan door middel van een schuifwand wel of niet bij de ouderslaapkamer getrokken worden. In de babykamer staan een comfortabel kinderbedje en een commode met aankleedkussen. U heeft stromend water dus perfect om in alle rust en comfort de baby te baden, verschonen en aan te kleden. Bovendien is de mobilehome voorzien van een babyfoon, nachtlampje, flessenwarmer, buggy, kinderstoel en kinderbadje. Dat hoeft u dus niet meer mee te nemen van thuis. Verder is de mobilehome uitgerust met alle mogelijke veiligheidsaspecten, zoals veilige stopcontacten, hekje voor de deur en kindervergrendeling op de kastjes. Natuurlijk beschikken alle mobilehomes Gusto Baby over airconditioning en een extra groot comfortabel houten terras over de gehele lengte van de mobilehome. Het terras heeft een speciaal kinderhoekje (2,5 x 2,5 m) met zachte ondergrond. Het terras is voorzien van een parasol en gedeeltelijk een vaste overkapping. De moderne hoekkeuken met 4 pits gasfornuis, magnetron en koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid zelf een heerlijke Italiaanse maaltijd te bereiden. De badkamer is voorzien van een ruime douchecel, een wastafel en een toilet.

Deze mobilehome wordt alleen verhuurd aan gezinnen met minimaal 1 kind tot 3 jaar.

Indeling (voor max. 4 volwassenen, 1 kind en 1 baby):
Babyvoorzieningen: commode, aankleedkussen, babybed, babyfoon, nachtlampje, flessenwarmer, buggy, kinderstoel, kinderbadje en kinderhekje.
Woonruimte: Gezellige zithoek en een comfortabele, volledig uitgeruste hoekkeuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker, magnetron en koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, en-suite babyroom met kinderbed, 3e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en uitklapbaar kinderbed.
Badkamer: met ruime douchecabine, wastafel en toilet.
Terras: Extra groot houten terras met parasol en gedeeltelijke overkapping en volledig tuinmeubilair met barbecue.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Lounge Deluxe XL airco

 • Nieuw in 2017 !
 • 2 slaapkamers, extra lange bedden
 • Mobilehome met dvd speler en Nespresso apparat
 • Design badkamer en apart toilet
 • Design badkamer en apart toilet

NIEUW in 2017: Ruime en luxe stacaravan Lounge Deluxe XL


Goed nieuws voor liefhebbers van ruimte en luxe. De stacaravan Lounge Deluxe XL is speciaal voor Gustocamp ontworpen en is van hoge kwaliteit, luxe ingericht en beschikt over 2 slaapkamers. Door de afmeting van de stacaravan Lounge Deluxe XL (4,0 x 8,60m.) heeft u een ruime woonkamer met een open keuken. Natuurlijk beschikt de luxe stacaravan Lounge Deluxe XL ook over airconditioning en een ruim houten terras met loungeset en luxe luifel, zodat u ook gedurende de heetste uren van de dag of tijdens een regenbui van uw terras van de stacaravan Lounge Deluxe XL kunt genieten. De moderne keuken van deze luxe stacaravan heeft een 4-pits gasfornuis en magnetron. De hoge koelkast met vriesvak van de stacaravan Lounge Deluxe XL biedt u de mogelijkheid om zelf een heerlijke (Italiaanse) maaltijd te bereiden.

De indeling van de stacaravan


Woonruimte

De stacavaran Lounge Deluxe XL heeft een gezellige zithoek (tevens slaapbank) en een comfortabele, volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, Nespresso apparaat, elektrische waterkoker, magnetron en koelkast met vriesvak. Natuuurlijk heeft de stacaravan Lounge Deluxe XL ook airconditioning welke tevens als verwarming gebruikt kan worden in het voor- en naseizoen.

Slaapkamers

De stacaravan Lounge Deluxe XL heeft 2 ruime slaapkamers met extra lange bedden. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De 2e slaapkamer van de stacaravan Lounge Deluxe XL heeft 2 eenpersoonsbedden en een uitklapbaar kinderbed voor een kind tot een leeftijd van maximaal10 jaar. Een 6e slaapplaats is er eventueel op de slaapbank in de woonkamer.

Badkamer

De badkamer van de stacaravan Lounge Deluxe XL is uitgerust met een ruime douchecabine, wastafel en toilet. Tevens is er in de stacaravan Lounge Deluxe XL nog een apart toilet grenzend aan de ouderslaapkamer.

Terras

De stacaravan Lounge Deluxe XL heeft een houten terras met luxe luifel en volledig tuinmeubilair, loungeset en bbq.

Afmetingen

De stacaravan Lounge Deluxe XL is een luxe stacaravan maar zeker ook erg ruim. De afmetingen van deze stacaravan zijn 4,0m bij 8,60m.

Luxe stacaravan huren aan de Adriatische kust?


Deze ruime en luxe stacaravan Lounge Deluxe XL staat op een mooie locatie op camping Marina di Venezia en Pra delle Torri! Met Gustocamp bent u garant voor een een warm onthaal en persoonlijke service gedurende uw verblijf aan de Adriatische kust van Italie.

Een luxe stacaravan huren aan de Adriatische kust doet u bij Gustocamp!

Campings

Mobilehome Laguna airco

 • Ruime mobilehomes
 • Complete keuken met koelkast
 • 2 Comfortabele slaapkamers
 • Ruime badkamer en apart toilet
 • Standaard airconditioning
Mobilehome Laguna met airco:
Deze populaire mobilehomes zijn van hoge kwaliteit, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn alle Laguna mobilehomes voorzien van airco/verwarming en beschikken zij over een comfortabel houten terras met luifel. De moderne keuken met 4-pits gasfornuis, afzuigkap en hoge koelkast met vriesvak biedt u de mogelijkheid zelf een heerlijke Italiaanse maaltijd te bereiden. De afmeting van de Laguna is 8.00 bij 3.00m.

Indeling (voor max. 5 personen):
Woonruimte: Gezellige zithoek (tevens slaapbank voor evt 5e persoon) en een volledig uitgeruste keuken met afzuigkap, koffiezetapparaat, elektrische waterkoker en hoge koelkast met vriesvak. Airconditioning/verwarming.
Slaapkamers: Ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Ouderslaapkamer met 2-persoonsbed, 2e slaapkamer met 2 1-persoonsbedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig.
Badkamer: Ruime badkamer met douchecabine en wastafel. Het toilet is apart.
Terras: Houten terras met luifel, volledig tuinmeubilair met barbecue.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Mobilehome Savanna Lodge Deluxe

 • Nieuw!
 • Exclusief op Norcenni Girasole Club
 • Met 2 slaapkamers
 • Elke slaapkamer heeft een badkamer en suite
 • Groot houten terras
Stacaravan Savanna Lodge Deluxe:
De nieuwe luxe stacaravan Savanna Lodge Deluxe heeft een geheel eigen indeling en sfeer en behoort tot de nieuwe generatie stacarvans. Deze moderne stacaravan beschikt over twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Indien u wilt kunt u door middel van schuifdeuren van de hele stacaravan één grote ruimte maken. Wilt u rust, sluit dan de schuifdeuren en u heeft aparte slaapkamers. U bepaalt het! Vóór de stacaravan heeft u een ruim terras met tuinmeubilair en een barbecue. Uiteraard is de stacaravan ook voorzien van een airco en zelfs een DVD speler.

Indeling:
Woonruimte: Keuken met gasfornuis, koelkast en keukenkastjes; zitbank tevens eethoek. De keuken kan gescheiden worden van de slaapkamers door middel van schuifdeuren.
Slaapkamers: Eén slaapkamer is uitgerust met een tweepersoons bed, nachttafels en een klerenkast. De tweede slaapkamer beschikt over een opbergkast en drie eenpersoonsbedden waarvan één hoogslaper en één onderschuif bed.
Badkamer: Beide slaapkamers hebben een eigen naastgelegen badkamer met douche, wasbak en toilet.
Terras: semi-overdekt houten terras met houten tuinmeubilair en bbq.

Afmeting 8,2 m x 4 m

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings