Land

Accommodatietype

Periode van aankomst

Aanbiedingen

Naam of code

Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Overzicht luxe bungalowtenten

Met trots hebben wij de afgelopen jaren vele complimenten mogen ontvangen over onze ruime, luxe bungalowtenten. Met name de indeling, de complete inventaris en de vrolijke kleurstelling worden als zeer prettig en onderscheidend ervaren.

Bungalowtent Gran Gusto

 • Bungalowtent met veel ruimte!
 • Vaste vloer en keukenblok
 • Koelkast met vriesvak
 • Comfortabele bedden
 • Terras met tuinset en bbq
Bungalowtent Gran Gusto:
In navolging op onze succesvolle bungalowtenten, bieden wij sinds 2013 de nog comfortabele bungalowtenten Gran Gusto aan. Door de rechte, houten wanden biedt deze luxe bungalowtent meer ruimte en de houten vloer is ideaal bij een onregelmatige ondergrond, daarnaast makkelijk schoon te houden en ligt iets verhoogd, zodat regenwater buiten de deur blijft. Deze ruime bungalowtent (ca. 25 m²) is van alle gemakken voorzien. En u slaapt op echte bedden van 2 meter lang. De elektra-unit met geaarde Nederlandse stopcontacten geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw radio aan te sluiten of uw batterij op te laden. Een looplamp met lang snoer zorgt ervoor dat u ook 's avonds nog heerlijk voor de tent van uw boek kunt genieten of met de gehele familie een spelletje kunt doen. Voor extra veiligheid is iedere bungalowtent voorzien van een branddeken.

Indeling:
Woonruimte: Het ruime woongedeelte is voorzien van een tafel met stoelen en over een complete keukenunit met kastjes voor uw levensmiddelen, een gasfornuis en een 140-liter koelkast met vriesvak. In de complete keukeninventaris ontbreekt zelfs een koffieapparaat en waterkoker niet.
Slaapkamers: Ruime, hoge slaapcabines met comfortabele bedden met goede polyether matrassen. Slaapcabine met een 2-persoons bed en een ensuite inloopkast. Deze is om te bouwen tot een slaapplaats door het plaatsen van een babybedje. Slaapcabine met stapelbed en een 1-persoons bed. Een zesde kinderbed is op verzoek bij te plaatsen, hiervoor betaalt u geen extra kosten. Beide slaapcabines hebben ramen voor extra licht en veel kastruimte. Dekens en kussens zijn aanwezig.
Terras: Houten terras met een compleet tuinmeubilair, bestaande uit een tuintafel, 4 tuinstoelen, 2 verstelbare tuinstoelen, een wasrek, een partytent en een barbecue.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Bungalowtent Gusto

 • Ruime bungalowtent (26m²)
 • Keuken met afsluitbare kastjes
 • Koelkast met vriesvak
 • 2 hoge slaapcabines (2 meter)
 • Echte bedden met matrassen
Bungalowtent Gusto (max. 6 personen):
Onze ruime bungalowtent (ca. 26 m²) is van alle gemakken voorzien en ook achterin hoog, waardoor de tent ook geschikt is voor de langere mensen onder ons. De elektra-unit met geaarde Nederlandse stopcontacten geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw radio aan te sluiten of uw batterij op te laden. Een looplamp met lang snoer zorgt ervoor dat u ook 's avonds nog heerlijk voor de tent van uw boek kunt genieten of met de familie een spelletje kunt doen. Voor extra veiligheid is iedere bungalowtent voorzien van een branddeken.

Indeling:
Woonruimte: In het ruime woongedeelte heeft u de beschikking over een complete keukenunit met kastjes voor uw levensmiddelen, een 3-pits gasfornuis (4-pits gasfornuis op de campings Eden, Pra delle Torri, Sant Angelo en Tahiti) en een 140-liter koelkast met vriesvak*. In de complete keukeninventaris ontbreekt zelfs een koffiefilterhouder en thermoskan niet.
Slaapkamers: Ruime, hoge slaapcabines met comfortabele bedden met goede polyether matrassen. Slaapcabine met 2-persoonsbed, 2e slaapcabine met 3 1-persoonsbedden. Een 6e bed is op verzoek bij te plaatsen. Dekens en kussens zijn aanwezig. In het gangetje tussen de 2 slaapcabines vindt u een garderoberek waar u uw kleding kunt weghangen.
Terras: Compleet tuinmeubilair met partytent (of parasol)**en een barbecue***.

*De Gusto tenten op camping Pra delle Torri, Del Garda, Eden, Sant Angelo, Tahiti en Spiaggia e Mare hebben een hoge koelkast met vriesvak.
**De Gusto tenten op camping Bella Austria en Bella Sardinia hebben een parasol in plaats van een partytent.
***De Gusto tenten op camping Bella Sardinia hebben geen eigen barbecue. Er is een centrale barbecueplaats.

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings

Bungalowtent Gusto Lodge

 • Nieuw en exclusief op Norcenni Girasole Club!
 • 2 slaapkamers
 • Badkamer met douche en toilet
 • Keuken met stromend water en elektrische kookplaten
 • Houten terras
Bungalowtent Gusto Lodge:
Ook voor deze vorm van glamping kunt u nu bij Gustocamp terecht. Deze nieuwe, luxe tenten met eigen sanitair staan exclusief in de Lodge Village op camping Norcenni Girasole club in hartje Toscane. De Gusto lodge is een comfortabele, ruime tent met daarvoor een groot houten terras. Door het oprollen van de voorzijde van uw tent kunt u het terras bij de woonruimte betrekken. Tevens heeft u twee slaapkamers en slaapmogelijkheden voor maximaal 5 personen. De badkamer is voorzien van een douche, wasbak en toilet. Ook in de keuken heeft u stromend water en elektrische kookplaten om comfortabel lekkere maaltijden te kunnen bereiden.
Om u voldoende privacy te geven, kunnen de slaapkamers en de badkamer door schuifdeuren van de woonruimte van de tent gescheiden worden. Deze vorm van vakantie vieren zal niet alleen de kinderen verheugen, maar geeft ook u het vrije gevoel van kamperen maar dan mét dat stukje extra luxe....

Indeling:
Woonruimte: Keuken met elektrische kookplaten, wasbak en koelkast. Tafel met stoelen en zithoek. U kunt de voorzijde oprollen zodat het woongedeelte samen met het terras één groot geheel wordt. Schuifdeuren naar de badkamer en de slaapkamers.
Slaapkamers: Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed en een kast; tweede slaapkamer met één 1-persoonsbed en een stapelbed.
Badkamer: Badkamer met douche, WC en wasbak.
Terras: Houten terras met grill

Afmeting 5 m x 5,5 m

Afgebeeld model kan afwijken van werkelijkheid. Wijzigingen voorbehouden.

Campings