Bel Mij (tijdens kantooruren)
(bv. 0031 70 7101416)

Voor uw comfort


Kiest u een bestemming? Dan verzorgen wij de rest!

Gustocamp en uw kinderen

De campings zijn geselecteerd op veiligheid en vermaak voor uw kinderen.

  • Kinderpakket (kinderbed, -bad en -stoel) kunt u bijboeken.
  • Omdat wij veel Nederlandse gasten hebben zullen uw kinderen snel contact maken met andere kinderen.


Gustocamp en uw huisdier
Huisdieren zijn niet op alle campings toegestaan. Wij hebben dit per camping duidelijk aangegeven. Indien toegestaan op de camping, zijn ze bij ons alleen toegestaan in de bungalowtenten. In publieke ruimtes, in restaurants, op de stranden en in zwembaden worden huisdieren niet toegelaten. Zorg dat u uw huisdier op de camping aanlijnt. Elke honden- of kattenbezitter die met z’n huisdier over de grens gaat moet een nieuw Europees vaccinatiepaspoort op zak hebben.

Uw boodschappen staan klaar!
Zou het niet ideaal zijn als uw eerste boodschappen al gedaan zijn als u op uw bestemming aankomt? Bestel dan uw boodschappenpakket bij uw reservering, dan zorgen wij dat het voor u klaarstaat bij aankomst.
Het boodschappenpakket bestaat uit: 2 biertjes, liter water, fles wijn, liter frisdrank, zak chips, thee, koffie, suiker, melkpoeder en een toiletrol. U betaalt voor dit boodschappenpakket slechts € 15,00.

Verzeker u tegen onaangename verrassingen
Voor een zorgeloze vakantie is een goede verzekering van belang. Als huurder bent u altijd verantwoordelijk voor de gehuurde accommodatie. Dat betekent ook dat u verantwoordelijk bent voor de schade die u of uw kinderen per ongeluk toebrengen aan de accommodatie of inventaris. Wij bieden u de mogelijkheid om u voor € 1,50 per dag te verzekeren voor alle schade die u of uw medereizigers onverhoopt toe kunnen brengen aan de accommodatie en/of de bijbehorende inventaris.